Welkom bij ons thuis!

Op de begane grond hebben wij een open kast met speelgoed op ooghoogte. Wij hebben een ruim aanbod aan speel- en spelmateriaal voor alle leeftijden en voor ieders interesse verdeeld over 2 verdiepingen. Wij bieden bij Natuurlijk Gastouderopvang Boechorstkids naast het grote aanbod speelgoed ook natuurlijke materialen en keuze uit houten en open speelgoed. Wij hebben gekozen voor ruimte om te kunnen bewegen en verschillende hoekjes voor uitdaging en fantasiespel. Aan de grote tafel kunnen we samen eten, bakken en activiteiten doen. Op een kleedje op de grond kunnen we kringspelletjes doen en op de bank lekker ontspannen en een boekje lezen.

Zo nu en dan rouleren we met speelgoed en veranderen we de hoekjes. Zo spelen we in op de behoefte van het kind en blijft het uitdagend en interessant voor de kinderen.

Op de 2e verdieping zijn de slaapkamers. Voor onze  gastkindjes hebben wij een eigen snoezel / slaapkamer ingericht. Een fijne kamer om even in terug te trekken, een boekje te lezen of in een eigen bedje te slapen.

Op de 3e verdieping hebben we een uitdagende speelhoek gecreëerd met divers speelmateriaal.

We hebben een heerlijke achtertuin met ruimte en een nieuwe grote moestuinbak om zelf groente en fruit te  verbouwen. Ook hebben we een schuur met divers buitenspeelgoed en een loungeset onder de overkapping.

In onze voortuin staan een loungebank en een picknicktafel, tegenover ons huis hebben wij een mooie omheinde speeltuin. Onze wijk heeft meerdere uitdagende speeltuinen. 

Willen jullie een keer langs komen en kijkje nemen bij ons thuis? Vul dan onderstaand formulier in of ga naar de Contact gegevens voor het maken van een afspraak voor een kennismaking/rondleiding. Wij zetten de thee en iets lekkers klaar!